Vi vil så gerne lave endnu flere nyheder om verdens mange fremskridt. Du kan hjælpe os

Synes du også, der mangler flere nyheder om verdens fremskridt? Så hjælp os med at komme ud til endnu flere læsere med alle de historier, som andre medier ofte overser. Du kan både støtte os fast eller give et enkelt beløb. Så er du med til at sikre, at vi kan lave endnu mere journalistik om alt det, der går den rigtige retning.

 

Verden er fuld af fremskridt og løsninger på klodens største udfordringer. Vi hører bare ikke nok om dem i det generelle nyhedsbillede, der ofte flyder over med krige, humanitære kriser, og naturkatastrofer.

Hver femte dansker er nu begyndt at slukke for nyhederne. Samtidig ønsker 9 ud af 10 danskere, at medier også laver nyheder om fremskridt og løsninger.

Det har vi gjort i over 10 år i Verdens Bedste Nyheder som Danmarks første konstruktive medie. Vi fortæller om de store globale fremskridt og tendenser, vilde teknologiske løsninger med massivt potentiale og om de mange mennesker, der hver dag arbejder for at rykke livet på kloden i en bedre retning.

Vores nyheder har altid været gratis. Og det bliver de ved med at være. Men det er ikke gratis at lave kvalitetsjournalistik. Vi håber derfor, du vil støtte os, så vi kan lave endnu flere gode nyheder og nå ud til mange flere læsere.