Vi vil så gerne lave endnu flere nyheder om verdens mange fremskridt. Din virksomhed kan hjælpe os

I kan støtte vores arbejde i et år med 20.000 kr. eller 40.000 kr. Så hjælper I os med at sprede endnu flere nyheder om fremskridt og løsninger til danskerne – og til jeres medarbejdere.

 

Din virksomhed har nu mulighed for at støtte Verdens Bedste Nyheder. Vi har allerede god erfaring med at samarbejde med erhvervslivet gennem årene, men det er første gang, vi samler virksomheder på den her måde. Vi håber, I vil være med fra start!

Verdens Bedste Nyheder er et uafhængigt medie og en almennyttig non-profitorganisation, der hver dag laver gratis konstruktiv journalistik om fremskridt og løsninger på klodens største udfordringer. Det gør vi, fordi vi tror på, at nuanceret viden skaber håb – og at håb skaber motivation for handling.

Når I støtter os, er I med til at udbrede mere viden om alt det, der går i den rigtige retning i verden, i en tid hvor flere og flere ellers vælger nyheder helt fra, fordi kriser og håbløshed præger mediebilledet. Faktisk efterspørger 84 procent af danskerne flere nyheder om fremskridt og løsninger (Epinion 2023), og den efterspørgsel mærker vi også.

Vi vil så gerne producere mere kvalitetsjournalistik og nå ud til endnu flere danskere, og derfor har vi brug for jeres støtte.

Vi vil gerne give lidt igen til vores støtter, og kan lige nu tilbyde jer:

Hvis I vælger at støtte med 20.000 kr.:

  • Jeres logo på verdensbedstenyheder.dk på en side dedikeret til de virksomheder og fonde, der støtter vores arbejde
  • Et tag af jeres virksomhed, når vi hvert år takker alle vores støtter på sociale medier, hvor vi har +39.000 følgere på Instagram og + 52.000 følgere på Facebook og til vores +34.000 nyhedsbrevsabonnenter

Hvis I vælger at støtte med 40.000 kr., så er der udover ovenstående også mulighed for:

  • Et inspirationsoplæg for jeres medarbejdere: ”Verden er bedre end vi tror”
  • Særlig hjælp til at arrangere en god morgenevent for medarbejderne med uddeling af aviser enten på arbejdspladsen eller i lokalområdet til vores årlige event Verdens Bedste Morgen, 6. september 2024