16. september 2013

De gode nyheder nåede ud til verden fra Ghana til Grønland

Mere end tusind frivillige var med til at sprede de gode nyheder verden over

Frivillige fra Caritas er på vej til Brugsen i Nuuk, hvor de fredag eftermiddag uddelte Verdens Bedste Nyheder i snevejr.

Frivillige fra Caritas er på vej til Brugsen i Nuuk, hvor de fredag eftermiddag uddelte Verdens Bedste Nyheder i snevejr.

Organisationen ‘100% til børnene’ fejrede Verdens Bedste Nyheder fredag ved at mødes med en flok HOPE RIDERS i Ghana, som er unge piger fra landet, der gennem donation af en cykel nu kan komme i skole.

På Lolland havde produktionsskolen i Nakskov en fantastisk fredag, hvor der var mange smil tak og interesse da de stod i Nakskov og delte verdens bedste nyheder ud. På billedet ses eleverne fra produktionsskolen på skolens trappe.

I Aalborg delte smilende frivillige fra Ibis morgenjuice og aviser ud til nordjyderne.

I Sønderborg kom Verdens Bedste Nyheder ud lørdag. Det foregik på Idrætshøjskolen, hvor der var forskellige arrangementer, blandt andet om Tanzania.

I Århus blev Verdens Bedste Nyheder delt ud ti steder i byen. Her er det unge fra DanMission og NU – Nødhjælpens Ungdom, som deler ud foran universitetet. Bagefter deltog 50-60 aktivister i fælles hygge og morgenmad i U-huset i Klosterport.

Verdens Bedste Nyheder nåede også til Grønland, hvor frivillige fra Caritas delte aviser ud fredag eftermiddag foran Brugsen. Mens uddelingen i Syddanmark foregik i høj sol og blå himmel oplevede uddelerne i Nuuk årets første sne

I Odense delte medarbejdere fra it-virksomheden Agidon aviser og juice ud til de morgenfriske fynboer.

På tre steder i Haderslev fik 630 morgenfriske skoleelever og busrejsende verdens bedste nyheder som avis og morgenjuice.

På Fredericia Banegård blev der delt masser af Verdens Bedste Nyheder ud til pendlere.

På Nørrebros Runddel i København delte elever fra en 6. klasse Verdens Bedste Nyheder ud til cyklister og gående.

Vi siger tusind tak til de mange, der hjalp med at få Verdens Bedste Nyheder ud i 2013.

Start ugen med vores nyhedsbrev

Få Verdens Bedste Nyheder leveret direkte i din mailboks hver mandag morgen.