30. august 2011

Verdens Bedste Nyheder på banen i Danmark

Et fuldblods DSB-tog ruller nu igennem det danske landskab udsmykket med Verdens Bedste Nyheder.

”Sammen kan vi bremse klimaforandringerne”, lyder et af budskaberne på DSB-toget, der nu er på skinner og ruller igennem landskabet med Verdens Bedste Nyheder. Budskabet når nu ud til togpassagerer på perronerne og trafikanter i sensommer-landskabet.

I den seneste uges tid har toget kørt på de danske skinner med budskabet om at kampen mod fattigdom bærer frugt.

Malene Kingo der er CSR-chef i DSB er stolt over at DSB har et tog, der kører et år på de danske skinner, og spreder de gode nyheder fra u-landene til hele Danmark.

”Verdens Bedste Nyheder er en anledning til sjov og anden måde at arbejde med UN Global Compact på. Med toget får vi sendt et budskab om, at også vores daglige vaner kan være med til at hjælpe u-landene. Den måde vi transporterer os på, kan have betydning for klimaforandringer i ulandene. DSB er en af de danske virksomheder, der har den største kontaktflade til danskerne. Vores tog, vores kollegaer og vores kommunikationsplatforme er ude i hele landet. Kampagnes formål er at komme bredt ud med budskab om at kampen mod fattigdom virker. Og i DSB er vi netop gode til at formidle til mange”, siger Malene Kingo.

Toget blev 22. august pakket ind i DSB’s klargøringshaller i Taastrup, og derefter sendt direkte ud på jernbanenettet. Der er brugt cirka 500 kvadratmeter folie til at pakke toget ind i gode nyheder og citater omkring hvor store fremskridt der er gjort i forhold til at forbedre FNs 2015 mål. Fra 1. september vil Ud & Se magasinet i togene have et særligt indstik med Verdens Bedste Nyheder.

Toget vil blive brugt videre i kampagnen som kulminerer 9.september med uddeling af 150.000 stykker frisk frugt og gode nyheder i over 100 større danske byer.

Se toget blive udsmykket her.

Læs mere om Verdens Bedste Nyheder her.

Læs mere om FNs 2015 mål her.

Start ugen med vores nyhedsbrev

Få Verdens Bedste Nyheder leveret direkte i din mailboks hver mandag morgen.