07. september 2011

Om bare 2 dage brager det løs med Verdens Bedste Nyheder

104 byer i hele Danmark melder klar til at dele nyheder og frugt ud

30 nye steder vil der i år blive uddelt Verdens Bedste Nyheder. Tusind tak til alle jer, der har meldt jer og til jer organisationer, der har hjulpet med at finde de mange koordinatorer. Det viser virkelig, hvordan det frivillige Danmark kan rykke i fællesskab. Plakater, ID-klistermærker, t-shirts og VBN-aviser er allerede sendt af sted her fra sekretariatet – og frugt og frugtposer bliver onsdag og torsdag fordelt via SuperBrugsen og i Hovedstaden en særlig distribution. Vi håber alle er klar – ellers må I endelig kontakte sekretariatet hurtigst muligt.

Kampagnen har brug for jeres hjælp til Facebooksiden

Vi vil opfordre alle til at skabe mere opmærksomhed om Verdens Bedste Nyheder på facebook. Der er flere måder, I kan gøre dette på:

1. Gå ind på og tryk ’like’/’synes godt om’

2. Skriv en status, hvor du anbefaler dine venner Verdens Bedste Nyheder. Fx ”synes I skulle støtte @VerdensBedsteNyheder og sprede det gode budskab (@-tegnet skulle gerne betyde, at du linker din status direkte til fanside, og det er vigtigt).

3. Gå ind på fansiden og foreslå siden direkte til dine venner. Det gør du i venstre spalte under billedet, hvor der står ’foreslå til venner’/’suggest to friends’. Her kan du så vælge alle de venner, du gerne vil foreslå siden til.

Start ugen med vores nyhedsbrev

Få Verdens Bedste Nyheder leveret direkte i din mailboks hver mandag morgen.