18. juni 2013

Rynkeby og Tetra Pak sponsorer morgenjuice

En lille handy juicebrik bliver i år Verdens Bedste Nyheders gave til morgenfolket den 13. september.

Vi glæder os meget over sponsoratet, som, vi tror, vil få endnu større kommunikationsværdi for VBN i kraft af, at to af juicebrikkens sider har VBN budskaber. Og logistisk har juicebrikken den kæmpe fordel, at den til forskel for boller og æbler er langtidsholdbar og derfor kan distribueres tidligere – og også bruges ved andre lejligheder, hvis der mod forventning skulle blive nogle tilovers.

Både Rynkeby og Tetra Pak er medlem af FNs Global Compact, der med tre af sine ti mål pålægger virksomhederne at arbejde for øget bæredygtighed og udvikling af miljøvenlig teknologi. Og det er begge firmaer meget optagede af og langt fremme med.

Rynkeby producerer juicen af koncentrater der er presset på dyrkningsstederne – derved mindsker man betragteligt fragtomkostninger og miljøpåvirkning. Derudover arbejder Rynkeby løbende på miljøforbedringer i forhold til bl.a. egen transport.

Tetra Pak laver juicebrikker med bæredygtigt FSC pap og har derudover en miljøstrategi, der også omfatter udvikling af miljøvenlig emballage og genbrug af såvel, pap som polymer og aluminium.

Start ugen med vores nyhedsbrev

Få Verdens Bedste Nyheder leveret direkte i din mailboks hver mandag morgen.